De ultieme bestemming voor beautyproducten

LOOKFANTASTIC is de ultieme beautybestemming, eigendom van The Hut Group, een van ‘s werelds toonaangevende e-commercebedrijven op het gebied van beauty en wellness. Ons portfolio van meer dan 660 premiummerken – waaronder Yves Saint Laurent, MAC, Estée Lauder en Kerastase – biedt het beste op het gebied van iconische schoonheidsproducten, nieuwe merken en ongeëvenaarde exclusieve producten.

Lookfantastic werd in 1996 opgericht als de oorspronkelijke schoonheidssalon van het Verenigd Koninkrijk. We zijn veruit de grootste beautyretailer in Europa. Wij zijn de ultieme bestemming voor haar, verzorging, huidverzorging en alles wat met schoonheid te maken heeft. We hebben meer dan 14.000 producten van meer dan 350 merken, waaronder haar, make-up, huidverzorging, nagels, elektronica, parfum, wellness en biologisch – we hebben voor elk wat wils.

We trekken meer dan een half miljoen bezoekers per maand en hadden in 2015 een omzet van £ 80 miljoen. Lookfantastic gaat van kracht tot kracht en blijft de online schoonheidsmarkt leiden. We zijn trots op onze uitgebreide merkinventaris, producten, exclusieve gratis geschenken bij aankoop en fantastisch verwijzingsprogramma.

Ontvang nu exclusieve aanbiedingen van Lookfantastic